Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Затяті прихильники Григорія Мельниченка б’ються в агонії: Білгород-Дністровська районна лікарня проводить цікаву «акцію» для депутатів

0 коментарів 126846 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 10 серпня, Президія Білгород-Дністровської районної ради прийняла рішення про проведення 11 серпня позачергової сесії, яка пройде за відсутності голови Григорія Мельниченка через його затримання правоохоронними органами. Наразі, за офіційною версією, під час сесії мають розглянути питання щодо приєднання районної лікарні до міської в рамках третього кластерного етапу медичної реформи.  Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Питання про подальшу долю районної лікарні мали розглянути ще 26 липня на сесії, яка так і не відбулась, про що «БІ» розповідала раніше.

Новина про сесію настільки сколихнула «прихильників» Григорія Мельниченка, що вони вдаються до будь-яких маніпуляцій, аби не допустити проведення запланованої на сьогодні сесії.

Так, на сторінці КНП «Білгород-Дністровська ЦРЛ» депутатам райради пропонують взяти участь у цікавій «акції» ─ пройти обстеження та не приходити на засідання.

«УВАГА! АКЦІЯ !! Для депутатів, які не бажають зганьбити своє ім’я прийнявши участь у позорній сесіі Білгород-Дністровської районої ради 11.08.2023 року. ПРОПОНУЄМО пройти повне обстеження в нашому закладі, консультації спеціалістів – використайте цей день хоча б з користю для себе! Ім’я засновника нашої лікарні не відомо, а ось її знищувач увійде в історію нашого краю ПОІМЕННО!! !!У НАС ВОРОГ У ВОРІТ!!», ─ йдеться у дописі медзакладу.

Вочевидь, керівництво лікарні вважає цілком доречним використовувати свій ресурс на зрив засідання сесії, забуваючи, що такі «послуги» на підтримку власника ЦРЛ навряд прописані у Статуті установи.

Затяті прихильники Григорія Мельниченка б’ються в агонії: Білгород-Дністровська районна лікарня проводить цікаву «акцію» для депутатів

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x