За підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН в Ізмаїлі планують відкрити ветеринарну та фітосанітарну лабораторії

0 коментарів 21789 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльський район з робочим візитом відвідали представники Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (Food and Agriculture Organization, FAO). Про мету та результати цього візиту розповіли в Ізмаїльській РВА, передає “Бессарабія INFORM”.


Представники FAO зустрілися з першим заступником голови Ізмаїльської РВА Михайлом Шарафаненком, начальником відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Мариною Деной та керівниками ДП «Адміністрація морських портів України». Також у зустрічі взяла учать онлайн директор департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Алла Стоянова.

В рамках зустрічі обговорили проєкти FAO в Одеській області, розширення співпраці з місцевими громадами, ситуацію з експортом зерна, можливі напрямки підтримки експорту.

“Учасниками обговорено актуальні проблеми та шляхи їх вирішення задля поліпшення роботи портів Ізмаїльського району”, – сказано в повідомленні РВА.

Окрім цього, за результатами наради стало відомо, що за підтримки FAO в місті Ізмаїл планується відкриття ветеринарної та фітосанітарної лабораторій.

За підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН в Ізмаїлі планують відкрити ветеринарну та фітосанітарну лабораторії

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x