“Укрпошта” випускає чергову нову марку: на цей раз вона присвячена до Дня памʼяті загиблих захисників України

0 коментарів 15741 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 28 серпня, головне поштове підприємство України оголосило про випуск марки «Вічна Памʼять» до Дня пам’яті захисників України. Поки що марку та конверт можна передзамовити онлайн, а згодом вони стануть доступними для купівлі у відділеннях пошти по всій країні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на  гендиректора АТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського.


Спецпогашення марки, за словами очільника підприємства, пройде по всій країні завтра, 29 серпня. Благодійний напрямок цього випуску – допомога дітям загиблих захисників України. З кожного випуску марки на благодійність буде йти 3 гривні.

«Ми маємо памʼятати, завдяки кому можемо прокидатися та чекати гарних новин і в цивільному житті, і на фронті. Завдяки кому вже за декілька днів наші діти знову підуть до школи. Ми довго думали над напрямком благодійності цього випуску. Зібрати на зброю, памʼятник чи музей загиблим героям. Але вирішили серцем. Є ті, для кого ці втрати найважчі – діти героїв. Якщо є найменше, що ми можемо зробити, щоб їх порадувати, передати трішки тепла та підтримки – ми зробимо саме це», – зазначив Ігор Смілянський.

Наостанок додамо, що дизайн марки розробив український художник Олег Шупляк.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x