У Болградському районі алабай напав на восьмирічного хлопчика та сильно покусав: дитину вдалося врятувати

0 коментарів 30024 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Бородінській громаді вчора, 27 серпня, на восьмирічну дитину біля його дому напав пес небезпечної  породи. Хлопцю терміново надали медичну допомогу, тож загрози його життю та здоров’ю немає. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Попередньо встановлено, що ввечері, поки батьки займалися своїми справами, їхній восьмирічний син грався на вулиці біля двору з іншими дітьми. Несподівано із сусіднього подвір’я через поламаний паркан до них вибіг алабай. Пес накинувся на хлопчика і почав кусати.

Дорослим, які вибігли на крики дітей, вдалося відтягнути собаку, а потім викликати «швидку» і поліцію.  Постраждалого доправили до лікарні з ранами голені, стегна та вуха, надали необхідну медичну допомогу та відпустили додому на амбулаторне лікування.

«Наразі вирішується питання щодо притягнення власників алабая до відповідальності за порушення правил утримання собаки, що спричинили заподіяння шкоди здоров’ю людини. Це правопорушення кваліфікується за ч. 3 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення і карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 1700 до 3400 гривень, з конфіскацією тварини», – зазначив начальник відділення поліції № 2 Болградського районного відділу поліції Олександр Бодюл.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x