Співачка з Ізмаїлу Олеся Кічук проведе сольний концерт на підтримку Збройних Сил України

3 коментаря 26109 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Олеся Кічук – відома у Бессарабії вокалістка, переможниця багатьох міжнародних конкурсів, впізнавана виконавиця на сценах багатьох фестивалів і концертів як в Україні, так і за її межами. Від початку повномасштабного вторгнення дівчина прикладає багато зусіль на підтримку ЗСУ, виступаючи на різноманітних благодійних заходах, де розповідає про війну, яка досі точиться в рідній країні співачки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Талановиту дівчину люблять в рідному Ізмаїлі, завжди чекають на її виступи, пишаються її новим досягненням на творчому фронті, яких у Лесі нескінченна кількість. Слава до неї прийшла після випуску пісні “Ізмаїл”, яка здобула велику популярність і стала своєрідним сучасним гімном міста. В жовтні минулого року співачка презентувала ще один кліп і власну пісню “Крила”, співавтором тексту якого є її рідна мати, доктор педагогічних наук, професор Тетяна Лесіна.

Окрім того, дівчина є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів. Олеся багато працює над собою, тому у свої юні роки вже має чимале творче портфоліо, встигла провести декілька сольних концертів, має численні державні та міжнародні нагороди, і навіть була відзначена грамотою Президента України “За вагомий вклад у розвиток української культури”.

Розуміючи, що війна в країні не закінчується, і хлопцям на передовій потрібна допомога, бессарабська співачка проведе черговий сольний концерт, на якому будуть збиратись кошти на ЗСУ.

Сьогодні кожне слово, кожна нота мають підтримувати бойовий дух українців!“, – зазначила у своєму оголошенні Олеся Кічук.

Також під час концерту волонтери ГО “Ізмаїл для ЗСУ” проведуть благодійний ярмарок, кошти від якого підуть на потреби українських захисників.

Захід відбудеться завтра, 29 серпня, у картинній галереї Ізмаїлу за адресою: пр. Незалежності, 19, початок – о 16:00.

Співачка з Ізмаїлу Олеся Кічук проведе сольний концерт на підтримку Збройних Сил України


guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
??=?=??=?=??=?=??=?=??=?=??=?
??=?=??=?=??=?=??=?=??=?=??=?
8 месяцев назад

Опа, валерка – ебаная холерка – пробудилась 😀
А про пожелания тебе матушка ничего не говаривала, а, zиzалупонька? И куда они возвращаются, во сколько крат… 🙂 😉

Olena
Olena
8 месяцев назад

Олеся Кичук, фея, мытець, будущая мыслителька: «Опа, ва – ебаная холерка – про???? А о пожеланиях тебя матушка ничего не говорила, а, zиzалупонька? И куда они возвращаются, во сколько раз… ? ?»
Ротари клуб (богодельня благодетелей): «Молодцы! Не допустит здесь подобного впредь – в исполнении еще более паскудных и ублюдочных русских маньяков! Увольнение? Захватчики со свастикой пошли с награбленным, захватчики с красными звездочками пришли убивать и грабить».
Олена Весніна, О. Зимняя, Леся, Фонд добра і любові, Зацаринна, Олександр Дубовий, О. Федоренко, Сергій Осолодкін-Коли Україна переможе, та інші:
«А тем временем… официально приказал всем долго срать! ? ? ? Да-да, именно! ГЕНОВ петуши-гриль, исполненной в свободном падении над Тверской (нет, совсем не тот, где каждая рюССская мамка “ждет трамвая” ? ) и нашли там среди прочего ущербную ДНК этого покровителя ? ? ? Ох, там за тума-а-анами… больше надежд не-е-эту ? ? …

??=?=??=?=??=?=??=?=??=?=??=?
??=?=??=?=??=?=??=?=??=?=??=?
8 месяцев назад
Ответить на  Olena

Нет, искуственный интеллект у русни тоже… так себе! Хотя лучше, чем пулять советским хламом по Луне!

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x