В Одесі п’яний батько ледве не вбив рідного сина: з тяжкими пораненнями чоловіка госпіталізували

0 коментарів 33156 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі, перебуваючи в гостях у сина, під час сварки батько кинувся на сина з ножем і завдав множинні поранення. Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. За скоєне горе-батькові загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася близько опівночі в одному з приватних будинків у Пересипському районі. До поліції звернулись сусіди потерпілого, які побачили його на вулиці у крові і почули, що він просить про допомогу.

Правоохоронці встановили, що ввечері батько прийшов у гості до сина, і під час застілля, розпиваючи спиртні напої, вони посварилися. Між нетверезими родичами спалахнула сварка. У гніві батько взяв розкладний ніж, який приніс із собою, та наніс ним декілька ударів по тілу сина.

46-річного чоловіка госпіталізували до лікарні з колото-різаним проникаючим пораненням черевної порожнини та печінки, що призвело до внутрішньої кровотечі та геморагічного шоку, колото-різаним пораненням грудної клітки, плеча та шиї.

«По гарячих слідах» поліцейські розшукали та затримали 69-річного зловмисника, який одразу пішов з місця події. В ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили низку речових доказів, у тому числі ніж, які вони скерували для проведення необхідних експертних досліджень.

«Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. За скоєне правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», – зазначила старша слідча слідчого відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Дар’я Зенченко.

В Одесі п’яний батько ледве не вбив рідного сина: з тяжкими пораненнями чоловіка госпіталізували

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x