Постраждалого врятувати не вдалося: подробиці та попередня причина смертоносної пожежі в Ізмаїлі

0 коментарів 143721 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 20 серпня, увечорі, близько 19 години, в Ізмаїлі по вулиці Молодіжна загорівся дачний будинок, в середині якого знаходилися двоє людей. На жаль, один з них отримав близько 90 відсотків опіків шкіри, від яких помер у реанімації Ізмаїльської міської лікарні. Подробиці дізнавалася “Бессарабія INFORM”. 


Попередньо встановлено, що чоловіки, мешканці села Нова Некрасівка, знаходилися за даною адресою, аби підзаробити. Їх найняв родич хазяйки будинку, котра наразі перебуває за кордоном, для розчищення території від трави. За словами 46-річного напарника постраждалого, виконавши завдання, чоловіки вирішили випити горілки, аби скоротити час, доки за ними приїде наймач.

Напідпитку робітники вляглися спати. Зокрема 35-річний постраждалий, мешканець села Нова Некрасівка, заснув з цигаркою — від неї загорілася підлога на площі близько двох квадратних метрів. Вогонь перекинувся на чоловіка.

Постраждалого негайно доставили до Ізмаїльської міської лікарні з приблизно 90% опіків тіла, в результаті яких він, помер.

Попередньо, причину пожежі — від необережного поводження з вогнем — підтверджують і рятувальники.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x