Після звільнення Григорія Мельниченка з поста голови Білгород-Дністровської районної ради його колега по фракції відмовився від мандата

0 коментарів 28674 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Депутат Білгород-Дністровської районної ради від фракції “Довіряй ділам” Олег Вахнован написав заяву про складання депутатського мандату. Про це “Бессарабії INFORM” стало відомо з власних джерел.


Примітно, що відмовитися від депутатства Олег Григорович вирішив саме після вчорашнього засідання сесії Білгород-Дністровської районної ради, під час якого було прийнято рішення про дострокове звільнення Григорія Мельниченка з посади голови райради. Відомим є і той факт, що ексочільник райради та Олег Вахнован є членами однієї фракції “Довіряй ділам”.

Таким чином, дана фракція буде представлена у райраді лише чотирма депутатами. Це Дмитро Барвіненко, Валентина Орлова, Андрій Казанжі (який з початку війни не з’являється у райраді) та Григорій Мельниченко.

Варто додати, що Олег Григорович був чи не єдиним, хто під час вчорашнього засідання висловлювався доволі лояльно про колишнього голову райради, згадавши про заслуги Мельниченка перед населенням.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x