Огороджують парканом та розбирають п’ятий поверх – на недобудові в Кілії активно ведуться роботи

0 коментарів 100521 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Недобудована п’ятиповерхівка по вулиці Богдана Хмельницького в Кілії, яку нещодавно придбав новий власник, змінюється з кожним днем. Після анонсу про намір зробити з неї житловий будинок з майданчиками для бізнесу маємо цьому підтвердження: робочі зводять високий тимчасовий паркан, розчищають територію та виконують деякі роботи з розбору зайвого п’ятого поверху. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Зазначимо, роботи проводяться щодня, але поки терміни будівництва власник не розкриває.

Попередньо відомо, що буде повністю демонтовано верхній поверх, інші три підготують під продаж квартир, а нижній — віддадуть в оренду для бізнесу.

Як раніше повідомляла “БІ”, згідно з інформацією з майданчику публічних закупівель “Прозорро”, недобудову придбав ТОВ “Агросервіс”, яке зареєстроване у селище Таїрове Одеської області, за 1 млн 760 тисяч гривень. З відкритих джерел відомо, що компанія займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Зазначимо, в мікрорайоні “ПМК”, де розташована недобудова, є дуже високий попит на житло — там майже неможливо знайти квартиру для купівлі або оренди, тож сміливо припускаємо, що нова будівля буде максимально доречною.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x