Оголошено набір кандидатів: у Кубейській громаді на Болградщині створюють Раду з питань внутрішньо переміщених осіб

0 коментарів 18981 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 14 серпня, Кубейська громада Болградського району  оголосила про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому  комітеті сільської ради.  Кандидати можуть подати свої пропозиції щодо включення до складу Ради протягом десяти днів з дня оголошення. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на сільську раду.


Як зазначили у громаді, Рада з питань внутрішньо переміщених осіб має бути постійно діючим консультативно-дорадчим органом, створеним з метою розв’язання питань, пов’язаних із захистом прав внутрішньо переміщених осіб.

До складу  ради можуть входити громадяни України, яким виповнилось 18 років, і які проживають на території громади, в тому
числі громадяни, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи на території Кубейської ТГ.

Крім того, це можуть бути суб’єкти господарювання, що перемістилися на територію вказаної громади внаслідок військової агресії російської федерації проти України та сплачують податки до місцевого бюджету, а також  представники місцевих, регіональних чи національних громадських організацій, спілок, які реалізують проєкти у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих до Кубейської сільської ради документів в електронній та/або паперовій формі. З їх переліком можна ознайомитись на офіційному сайті громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x