Не пітбуль, а алабай: поліцейські розслідують обставини загибелі жінки на Болградщині, яку вчора покусав собака

0 коментарів 66528 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нагадаємо, що вчора, 9 серпня, “БІ” повідомляла про жахливу трагедію, яка сталась в селі Табаки – на мешканку Болграду на очах у дитини напав пес бійцівської породи. На жаль, від укусів пса потерпіла померла на місці події до приїзду допомоги, яку викликали сусіди. Правоохоронці зайнялись цією справою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Попередньо правоохоронцями вже встановлено, що 39-річна жінка приїхала з Болграда у село Табаки на дачу нагодувати своїх собак. Усіх тварин власники тримали прив’язаними, окрім алабая. Щойно господиня зайшла у двір, пес кинувся на неї.

На місце події прибули швидка медична допомога та поліція. Аби підступитися до потерпілої, та у зв’язку з існуванням загрози життю та здоров’ю людей, правоохоронці змушені були використати табельну вогнепальну зброю і знешкодили тварину.

За фактом загибелі жінки слідчими розпочато провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок». Триває слідство. Встановлюються повні обставини події.

Правоохоронці закликають власників тварин відповідально ставитися до утримання домашніх улюбленців, особливо якщо це собаки, які належать до переліку небезпечних порід. Ознайомитись з ним можна, перейшовши за посиланням.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x