На Болградщині бійцівський пес роздер свою хазяйку на очах у дитини – жінка померла

0 коментарів 393201 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 9 серпня, у селі Табаки Болградської громади сталася жахлива трагедія – 38-річну мешканку Болграду на очах у дитини на смерть загриз її пес бійцівської породи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на місцевих мешканців. 


Попередньо відомо, що жінка приїхала у Табаки, аби погодувати бійцівських собак, яких розводить чоловік. Місцеві кажуть, що він навіть спеціально придбав у селі будинок, аби готувати бійців для спеціальних боїв, які, попри заборону законодавством, доволі популярні у районі, зокрема у селі Виноградівка та у самому Болграді.

На жаль, ця справа стала фатальною для родини. Під час візиту господині до чотирилапих, одному з них, попередньо пітбулю, щось не сподобалося — він накинувся на свою жертву та покусав її до невпізнаваності. Від травм настала смерть потерпілої.

Наразі на місці працюють поліціянти. Помічений і власник небезпечних тварин, який, за словами свідків, зараз дуже картає себе.

Що примітно, якийсь час тому жінку ледве врятували від онкохвороби… У померлої залишилися двоє дітей — повнолітній син та молодша дівчинка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x