На допомогу комунальникам Аккерману приїде нова техніка, а тих, хто псує майно громади, будуть “карати гривнею”

0 коментарів 19872 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопарк комунального підприємства Білгорода-Дністровського “Автотранссервіс” незабаром поповниться ще однією одиницею спецтехніки. Наразі комунальники готуються до заміни старих контейнерів для збору сміття на нові. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на прямий ефір очільника міста Віталія Граждана.


Для того, аби побачити біля свого дому новенький сміттєбак, необхідно залишити заявку у Контактному центрі міської ради.

“Приїхала нова партія – сорок новеньких контейнерів, які будуть розподілятися по нашому місту. Будуть проведені заміни на тих майданчиках, де це необхідно. Будь ласка, давайте заявки: де, у кого є така необхідність. Продовжуємо змінювати старі баки на нові”, – розповів Віталій Граждан.

Також міський голова додав, що на комунальному підприємстві проводиться ремонт майданчиків, як закритих, так і відкритих.

Поділився мер і приємною новиною: цього тижня, а саме у п’ятницю, до міста повинен приїхати новий сміттєвоз “Iveco”. Про поповнення автопарку  очільник міста обіцяв розповісти вже по приїзді спецтехніки.

Також під час прямого ефіру Віталій Граждан звернув увагу і на відповідальність деяких громадян, які псують майно громади та влаштовують підпали на майданчиках для збору сміття.

“Окремо хочу звернутися до місцевих жителів. Є випадки, коли місцеві, або, може і не місцеві мешканці підпалюють баки. Я хочу попередити, що ці випадки ми не залишаємо без уваги – ми знаходимо тих, хто це зробив, і вони відшкодовують завдані збитки нашому місту. Тому якщо у когось є таке бажання, і ви думаєте, що вас не знайдуть, то ви помиляєтесь. В місті є дуже розвинена система відеоспостереження, працює Муніципальна варта, яка теж контролює ці питання, тому ми дуже швидко знаходимо порушників і тих, хто шкодить нашому місту”, – підкреслив мер.

Як розповідала “БІ” раніше, у Білгороді-Дністровському планують вирішити проблему поводження з побутовими відходами.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x