Маразліївська громада шукає інвесторів: пропонуються два інвестиційних майданчика типів GREENFIELD та BROWNFIELD

1 коментар 22950 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 17 серпня, на сайті Маразліївської громади з’явились дві анкети інвестиційних майданчиків. Потенційним інвесторам пропонують проєкти двох типів  ─ GREENFIELD та BROWNFIELD. Про це, із посиланням на сільраду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Один з інвестиційних майданчиків типу GREENFIELD ─ розташована у селі Монаші земельна ділянка зі ставком, що знаходиться у 500 метрах від самого села та у 25 км від Білгорода-Дністровського. Загальна площа запропонованого об’єкта складає 100 га: 25 га землі та 75 га ставок.

Ділянка перебуває у комунальній власності Маразліївської громади та наразі не використовується. Тож у сільській раді прийняли рішення передати її в оренду потенційним інвесторам.

Поруч з об’єктом проходить траса Одеса-Рені, а на відстані 15 км ─ залізнична станція Кантемир.

Другий інвестиційний майданчик типу BROWNFIELD приміщення дитячого дошкільного закладу «Івушка», розташованого у селі Олексіївка. Будівлю ввели в експлуатацію у 1972 році та протягом тривалого часу використовували як дитячий садочок. Тут був зроблений ремонт, замінені всі старі вікна на металопластикові, проведені необхідні комунікації. Загальна площа території, на якій розташовані приміщення, ─ 550 кв.м.

У громаді пропонують можливі варіанти використання приміщення: як фабрику з виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, текстильне виробництво.

На даний час будівля повністю готова до експлуатації. Відстань до Білгорода-Дністровського ─ 31 км.

Цей інвестиційний майданчик також знаходиться у комунальній власності громади та пропонується для оренди.

Маразліївська громада шукає інвесторів: пропонуються два інвестиційних майданчика типів GREENFIELD та BROWNFIELD

Усіх зацікавлених осіб закликають звертатись до сільської ради за адресою: с. Маразліївка, вул. Миру, 152 або на електронну адресу maraz.osvita@ukr.net.

Нагадаємо, GREENFIELD ─ це інвестиційний проєкт, який передбачає, що інвестор з нуля буде будувати завод або фабрику на вільному майданчику. Натомість BROWNFIELD ─ це вже готові приміщення, цехи, корпуси, які інвестор може модернізувати та розмістити там виробництво.

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Sergey Nabokov
Sergey Nabokov
7 месяцев назад

Якщо і вкладувати в щось гроші – то рекомендую в надра. Це дуже прибуткова справа.Звісно, перед цим я також рекомендую прочитати статтю https://geogroup.com.ua/oczinka-vplyvu-na-dovkillya/

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x