Журналісти не зможуть безперешкодно працювати в «жовтих» та «червоних» зонах: в Ізмаїльському районі уже визначені такі території

0 коментарів 33453 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Військове керівництво оперативного угрупування військ «Дунай», з метою впорядкування роботи ЗМІ в умовах воєнного стану, нагадало про наказ Головнокомандувача Збройних Сил України від 3 березня поточного року №73 «Про організацію взаємодії між Збройними Силами України, іншими складовими сил оборони та представниками засобів масової інформації на час дії правового режиму воєнного стану». Йдеться, зокрема, про недопущення роботи представників засобів масової інформації у районах, що відносяться до «червоної зони». Про це, із посиланням на Ізмаїльську РВА, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Стосовно ділянок місцевості, що відноситься до «жовтої зони»: журналістам дозволяється працювати тут,  але за умови супроводу відповідальної особи ─ представника від ЗСУ, місцевих військових адміністрацій, інших представників сил оборони та безпеки.

До «червоної зони» в Ізмаїльському районі віднесені: острів Зміїний, всі об’єкти критичної та військової інфраструктури, морські та річкові порти, незалежно від географічного розташування.

До «жовтої зони» віднесені територіальні громади вздовж річки Дунай (від гирла Бистре до Рені), узбережжя Чорного моря і лиманів.

Крім того, військові вкотре наголошують, що суворо забороняється вести фото -, відео- зйомку місць обстрілів з боку ворога, зони бойових дій, наслідків влучання після ворожих атак, місць несення повсякденної та бойової служби, переміщення військ тощо.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x