В Одесі 10-річну дівчинку покусав бурбуль: у дитини ─ перелом передпліччя, а власниці собаки загрожує покарання

0 коментарів 27648 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські 12 липня отримали повідомлення від лікарів, що до медичного закладу доставлено 10-річну дівчинку з травмою від укусу собаки. Дитині діагностували відкритий перелом лівого передпліччя. Правоохоронці склали адміністративні матеріали відносно власниці бурбуля, який покусав дитину. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


У ході відпрацювання інформації встановили, що дівчинку укусив пес її тітки. Дитина разом зі своїм татом перебували у жінки в гостях на вулиці 8 Березня. Допоки дорослі вирішували свої побутові справи, дівчина самостійно вийшла з будинку у двір. Незадовго до цього господиня випустила з вольєру собаку, яка й напала та травмувала малолітню дитину.

Правоохоронці відносно власниці бурбуля склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мова йде про порушення правил утримання собак, що спричинило заподіяння шкоди здоров’ю людини.

Також протокол складено і відносно батька дівчинки за ч. 1 ст. 184 того ж Кодексу, а саме про ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

Тепер жінці загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 1700 до 3400 гривень, з конфіскацією тварин, а чоловіку – попередження або штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 850 до 1700 гривень.

«Поліцейські закликають батьків не лишати без нагляду дітей, а власників собак – дбати про те, щоб домашні улюбленці нікому не зашкодили», ─ йдеться у повідомленні поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x