В Кілії під час тривоги молодик відкрив стрілянину (УТОЧНЕННЯ)

0 коментарів 147231 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії минулої суботи, 15 липня, під час вечірньої тривоги близько 22 години ночі молодик відкрив стрілянину з автомату. За попередніми даними, інцидент стався в районі автостанції — постріли дуже налякали місцевих мешканців. 


За даними “Бессарабії INFORM”, чоловіка, який почав вихвалятися зброєю, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, затримали співробітники поліції. Наразі він знаходиться під вартою.

Через те, що моторошні “хлопки” пролунали саме під час повітряної тривоги, це дуже налякало місцевих мешканців в різних районах міста. Одразу у соцмережах почалися припущення, що над містом збивають дрони, проте цю інформацію “БІ” заперечили військові. Пізніше від джерел стало відомо про п’яну стрілянину.

На щастя, у результаті інциденту ніхто не постраждав. З’ясовуються обставини події та походження зброї.

ОНОВЛЕНО: як уточнили “БІ” в Ізмаїльській окружній прокуратурі, мешканець Кілії стріляв не з автомата, а з нарізної мисливської зброї, яка зареєстрована на нього. За фактом стрілянини відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (порушення громадського порядку, яке вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Завтра підозрюваному оберуть запобіжний захід на час досудового розслідування.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x