В Ізмаїлі на два навчальних заклади чекають зміни назв

0 коментарів 101655 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі планують перейменувати два навчальних заклади. Таке рішення прийняв виконавчий комітет 21 липня поточного року, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Було вирішено перейменувати Ізмаїльський  ліцей № 1 з гімназією в Ізмаїльський ліцей № 1 з гімназією з поглибленим вивченням англійської мови. Зазначений заклад уже давно був одним із кращих по викладанню іноземних мов. Педагогічний склад успішно працює в напрямку новітніх форм під час вивчення учнями зокрема англійської.  Своїми досягненнями ліцей ділиться на сторінках офіційного сайту, наприклад, щодо стажування учнів в англомовних країнах.

Також перейменують Ізмаїльський  ліцей № 16 з гімназією та початковою школою в Ізмаїльський ліцей № 16 з гімназією з поглибленим вивченням німецької мови та початковою школою. Своїми успіхами, зокрема у викладанні саме німецької мови, навчальний заклад також ділиться на сторінках свого сайту. З ростом попиту на німецьку мову як профілюючого шкільного предмету популярність закладу постійно зростає. І тепер зі скромної колись міської  школи ліцей перетворився на один із найпрестижніших закладів в Ізмаїлі.

То ж тепер, зважаючи на прийняті рішення, обом закладам доведеться затвердити Статути у новій редакції, та їх очільникам звернутися до державних реєстраторів для подальшої реєстрації.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x