В Ізмаїлі арештували місцевого мешканця, якого підозрюють у збуті наркотиків і психотропів

0 коментарів 30213 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі місцевого мешканця викрито у незаконному збуті наркотичних засобів і психотропних речовин. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара. 


Ізмаїльською окружною прокуратурою продовжується робота щодо виявлення та знешкодження каналів розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин на території району.

Так, за процесуального керівництва прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру зловмиснику за фактом незаконного збуту наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Встановлено, що мешканець міста Ізмаїл налагодив мережу розповсюдження наркотиків та психотропів на території Ізмаїльського району, які він збував під час особистих зустрічей з перевіреними покупцями.

У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта вилучено розфасовані у пакети та готові до збуту наркотичні засоби, обіг яких заборонено, – канабіс, а також психотропні речовини, обіг яких обмежено, – амфетамін.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x