Судитимуть ворожого інформатора в Одесі: чоловіка звинувачують у державній зраді та виправданні збройної агресії рф проти України

0 коментарів 21897 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Стосовно жителя Одеси за фактом державної зради, виправдовування збройної агресії рф проти України та незаконного поводження з вибуховими речовинами прокуратурою було скеровано  обвинувальний акт до суду. Обвинувачений добровільно співпрацював зі співробітником російської фсб. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на обласну прокуратуру.


Слідством встановлено, що фігурант за завданням куратора рф розвідував місця дислокації об’єктів енергетичної інфраструктури та стратегічно важливих об’єктів оборонно-промислового комплексу на Одещині, які виготовляють оборонну продукцію для потреб ЗСУ.

Крім того, поплічник ворога передавав інформацію про результати ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури задля її повторного ураження і остаточного виведення з робочого стану. Матеріал з географічними координатами інформатор передавав через анонімні месенджери і чернетки в електронних скриньках російських поштових сервісів, для подальшого корегування ракетних ударів ворогом.

Шанувальник «руського миру» також не цурався розсилками з підтримкою російського вторгнення, зокрема розсилав своїм знайомим у месенджері «Telegram» повідомлення, у яких виправдовував російську агресію.

За місцем проживання зрадника провели обшуки, у ході яких  правоохоронці виявили мобільний телефон і комп’ютерну техніку із доказами листування з агресором та вибухівку. Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБУ в Одеській області.

Судитимуть ворожого інформатора в Одесі: чоловіка звинувачують у державній зраді та виправданні  збройної агресії рф проти України

Судитимуть ворожого інформатора в Одесі: чоловіка звинувачують у державній зраді та виправданні  збройної агресії рф проти України

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x