У Болградському районі стало модним сідати п’яним за кермо двоколісника? ─ Це вже другий подібний випадок за останній час

0 коментарів 17307 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Болграді, патрулюючи вулицями міста, поліцейські зупинили 39-річного керманича мопеда, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Крім того, напередодні чоловік ще вдався до дрібного хуліганства. Загалом відносно нього правоохоронці склали адміністративні матеріали за чотирма статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Розглянувши їх, суд постановив покарати правопорушника штрафом в розмірі більше 40 тисяч гривень. Про це, із посиланням на ГУНП, повідомляє «Бессарабія INFORM».


При перевірці документів також виявилося, що водій не має посвідчення, а транспортний засіб взагалі не зареєстрований. До того ж, чоловік уже притягувався до відповідальності за аналогічне порушення, а сума штрафу тоді склала 20400 гривень.

Відносно керманича склали протоколи, а матеріали були направлені до суду, включно з тим, який поліцейські склали напередодні за дрібне хуліганство (чоловік, перебуваючи на одному з проспектів у місті, висловлювався нецензурною лайкою в бік перехожих).

Суд об’єднав матеріали в одне провадження, визнав чоловіка винним у вчиненні усіх чотирьох правопорушень та виніс постанову про притягнення його до адміністративної відповідальності та накладання штрафу у розмірі 40800 гривень, без оплатного вилучення транспортного засобу.

Нагадаємо, нещодавно на автодорозі Болград – Кубей наряд патрульної поліції зупинив для перевірки документів мотоцикліста. Керував транспортним засобом 29-річний житель одного з сіл Городненської сільської громади, який знаходився у нетверезому стані та не мав із собою водійського посвідчення. Подібне правопорушення він скоїв уже вдруге за рік, а тому на водія наклали штраф, що становить 40800 гривень.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x