“Слава Україні, Ванюшка!” – восьмирічний мешканець Кілійської громади витратив усі подаровані на День народження гроші на допомогу військовим

0 коментарів 75654 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Восьмирічний мешканець села Шевченкове Кілійської громади Ваня Бобошко допоміг наблизити нашу Перемогу, пожертвувавши усі подаровані на День народження кошти для придбання планшетів та павербанків військовим. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Малому патріоту подарували десять тисяч гривень. Замість того, щоб купити собі омріяну іграшку, Ваня побажав витратити їх на потрібні військовим речі. Було з’ясовано, що бригада, яка знаходиться на передовій, потребує для виконання бойових завдань планшети та павербанки.

Аби передати привітання військовослужбовцям, Ваня записав відео, в якому описав свій намір.

“В мене був День народження. Мені подарували 10 тисяч гривень. Я вирішив на ці гроші подарувати вам планшети та павербанки. Слава Україні! Героям слава!”, – звернувся до Захисників маленький козак.

Зазначимо, ініціативу хлопця підтримали найрідніші, додавши до цієї суми ще деяку, аби придбати більше необхідних гаджетів”.

У відповідь розчулені військові звернулися до Вані, аби подякувати йому.

Привіт Ванюшка. Дякуємо тобі за допомогу. Тепер ми будемо бити ворога ще більше, ще якісніше. Слава Україні, Ванюшка”, – звернулися боронці нашої держави до хлопця.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x