Добудують! Стала відома доля скелету п’ятиповерхівки в Кілії, яку нещодавно продала Облрада

1 коментар 162081 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії у найближчому майбутньому може з’явитися ще одна багатоквартирна будівля. Новий власник, який придбав у Одеської обласної ради недобудову по вулиці Богдана Хмельницького в районі автостанції, заявив про намір її добудувати. Про це ексклюзивно повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нещодавно біля п’ятиповерхівки з’явилася перша будівельна техніка.

Згідно з інформацією з майданчику публічних закупівель “Прозорро”, недобудову придбав ТОВ “Агросервіс”, яке зареєстроване у селище Таїрове Одеської області, за 1 млн 760 тисяч гривень. З відкритих джерел відомо, що компанія займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Проаналізувавши гарний попит на нерухомість у місті та стан будівлі, переможець тендеру вирішив добудувати об’єкт.

Відомо, що власник ТОВу вже приїздив до міста і зустрічався з представниками Кіліїйської міської ради, заявивши про намір дати недобудові нове життя.

Так, планується знос верхнього, п’ятого, поверху. На першому власник підготує приміщення для здачі в оренду під офіси та магазини. Квартири на інших будуть продані мешканцям.

У першу чергу, об’єкт огородять спеціальним парканом. Для цього вже виконано певні роботи.

Зазначимо, за багато десятиріч в Кілії це перший подібний випадок. З моменту будування багатоквартирних будинків ще у часи радянського союзу, в місті не з’являлися нові.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Леонід Кутила
Леонід Кутила
10 месяцев назад

А чиї це вуха вилізли?

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x