Оскаженілий ворог вночі знов вдарив по Одещині десятками ракет та ударних безпілотників – жертв немає, але є поранені та руйнування

0 коментарів 20763 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вночі ворог вдарив по півдню України потужним накопиченням ракет і дронів-камікадзе. Цілили по портовій та критичній інфраструктурі. Обійшлося без людських жертв, але є травмовані та руйнування. Щонайменше, десять цивільних в Одесі та області дістали поранення.


Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, терористи вдарили по Одещині «Оніксами», а стратегічна авіація завдала удару ракетами Х-59, Х-22. Одночасно із ракетною атакою росіяни запустили по півдню і дрони “Shahed-136”.

“Х-59 була збита силами ППО на підльоті до берега і, впавши в одному з кварталів Одеси, утворила велику вирву, вибуховою хвилею пошкоджено кілька будівель навколо. Три цивільні особи травмовані. «Онікси» і Х-22 росіяни спрямували на портову і критичну інфраструктуру. Влучили в зерновий і олійний термінал, пошкодили резервуари та обладнання для завантаження, зайнялась пожежа, всі компетентні служби працюють над ліквідацією наслідків. Інформація про постраждалих не надходила. В Одеському районі є влучання в промисловий об’єкт, де постраждав цивільний співробітник та уражені два складських приміщення в різних локаціях – із тютюном і фейєрверками. Пожежні ліквідують пожежу площею понад 3000 кв.м”, – повідомив щойно офіційні подробиці нічної атаки очільник області.

За офіційними даними, в небі над Одещиною було збито 8 дронів типу “Shahed-136”. Внаслідок повітряних боїв та падіння уламків зайнялись та пошкоджені туристичні бази та готелі в прибережній зоні Коблевської громади, постраждало двоє цивільних.

Також внаслідок бойової роботи із знищення ракет та дронів вибуховою хвилею в житлових комплексах Одеси пошкоджено кілька багатоквартирних будинків. Щонайменше 6 одеситів, серед яких 9-річний хлопчик, звернулися по медичну допомогу, у зв’язку з отриманням поранень уламками скла та інших предметів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x