Один з найкращих військових командирів: Залужний призначив нового начальника Одеського ТЦК

0 коментарів 42849 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний призначив нового керівника Одеського ТЦК. Ним став полковник Олександр Охріменко. Про це йдеться на офіційній сторінці Залужного у Facebook, передає “Бессарабія INFORM”.


Як зазначив Головноомандувач, до призначення Охріменко був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Валерій Залужний назвав його «одним із найкращих військових командирів».

“Олександр – бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині”, – підкреслив генерал.

Зазначимо, Олександр Охріменко народився 19 жовтня 1984 року на Вінниччині. У 2006 році з відзнакою завершив Одеський інститут Сухопутних військ, а також закінчив Національний університет оборони України ім. І.Черняховського. Волинську бригаду очолив в жовтні 2021-го. Одружений, виховує доньку та сина.

Участь у боях з російськими військами бере із 2014-го року. Був нагороджений Орденом Богдана Хмельницького III ступеня, особистою вогнепальною зброєю та низкою відзнак Міністерства оборони України.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x