На Одещині зростає кількість випадків отруєння рибою та морепродуктами

0 коментарів 24921 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Лише за останні декілька днів у медичних закладах регіону збільшується кількість пацієнтів, які вживали страви з рибою або морепродуктами, та після цього потрапляли до лікарняного ліжка. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Жителька Татарбунар 86-ти років була  доправлена до місцевої Центральної районної лікарні із діагнозом гострий гастроентероколіт. Перед появою симптомів жінка вживала солоний оселедець, який придбала на базарі.

21-річна вагітна з Нерубайського з аналогічним діагнозом була госпіталізована в Одеську міську інфекційну лікарню. Вона повідомила медикам, що вживала рибні консерви та крабові палички.

В Овідіополі медики госпіталізували 9-річну дитину з гастроентероколітом – перед тим дівчинка скуштувала рибу.

В Одесі з харчовою токсикоінфекцією після вживання свіжої риби були госпіталізовані одразу двоє людей – 52-річний чоловік і 30-річна жінка.

“Шановні мешканці Одещини! Будьте дуже обережні із вживанням у їжу риби та морепродуктів. Не тільки у зв’язку із підривом Каховської ГЕС та забрудненням водойм, але й через літню спеку, яка призводить до швидкого псування продуктів харчування. Пам’ятайте також про небезпеку ботулізму. Не наражайте себе на небезпеку та у разі виникнення симптомів гострого отруєння після вживання риби, одразу телефонуйте 103!”, – нагадали мешканцям області медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

На Одещині зростає кількість випадків отруєння рибою та морепродуктами
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x