Ніч може бути важкою: росЗМІ розганяють версію, що Кримський міст атакували зі Зміїного. “Мінвбивств” готує помсту

0 коментарів 22815 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Російські пропагандистські ЗМІ розганяють інформацію про те, що Кримський міст був атакований, нібито, з острову Зміїного дронами. Через це путін анонсував помсту українцям. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Російський диктатор володимир путін зібрав нараду через вибух на Кримському мосту, на якому стався вибух у ніч проти понеділка, 17 липня. Він назвав вибух на Кримському мості “терактом” і традиційно звинуватив у ньому Україну.

“З урахуванням того, що вже другий теракт на Кримському мосту відбувається, я чекаю на конкретні пропозиції щодо підвищення безпеки”, – заявив путін.

Також він пригрозив Україні “відповіддю”.

“Усі знають, що потрібно робити. Відповідь з боку росії на теракт, звичайно, буде. Міноборони росії вже готує відповідні пропозиції”, – додав диктатор.

Також путін цинічно запевнив, що Кримський міст, нібито, вже давно не використовується для військових перевезень. Хоча, як відомо, рф досі продовжувала використовувати міст для забезпечення південного угруповання військ.

Зазначимо, в Офісі президента відреагували на вибухи на Кримському мості, але причетність України до вибуху там не підтвердили. Михайло Подоляк вважає, що міст могли підірвати самі ж росіяни. Одна з причин — аби перехопити тему тероризму або ж забезпечити “живий щит” з цивільних окупантів уздовж лінії зіткнення.

Підрив мосту прокоментували і в СБУ. Спікер відомства Артем Дехтяренко заявив, що спецслужба з цікавістю спостерігає, як “один із символів путінського режиму в черговий раз не витримав військового навантаження”. Подробицями “бавовни” в СБУ обіцяють поділитися вже після перемоги у війні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x