Найкращий підбираючий гравець української збірної з баскетболу – уродженець Ренійської громади

0 коментарів 36990 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно закінчився Чемпіонат світу з баскетболу DIBF, де збірні України посіли 2 місце (жінки) та 3 місце (чоловіки). У складі бронзових призерів грав наш земляк, вихованець Ренійської ДЮСШ Павло Рязанцев. Він став найкращим підбираючим гравцем української збірної. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ренійську міську територіальну громаду. 

Нещодавно Павло Рязанцев разом зі своєю сім’єю навідався до рідного краю. Він не забув, де він робив свої перші кроки у баскетболі, та зайшов до Ренійської спортшколи.

Заслужений Майстер спорту України, призер Чемпіонатів Миру та Європи, Чемпіон Олімпійських ігор DIBF  Павло Рязанцев передав директору ДЮСШ Ренійської міської ради Петру Сімон свою ігрову форму з Чемпіонату миру.

Павло зайшов до рідної ДЮСШ разом зі своєю дружиною Наталією, яка також Майстер спорту України міжнародного класу з волейболу, дуже весела та життєрадісна дівчина, та, звісно, зі своєю улюбленою дочкою Сонечкою! Бажаємо цій родині здоров’я, успіхів, любові та Миру! Ми Вами пишаємось!“, – прокоментували подію у міськраді.

Найкращий підбираючий гравець української збірної з баскетболу - уродженець Ренійської громади
Найкращий підбираючий гравець української збірної з баскетболу - уродженець Ренійської громади
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x