Інвестор столичного ТРЦ «Respublika Park» святкує 10-річний ювілей

0 коментарів 3411450 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH відзначила своє десятиріччя з дати заснування. У самому серці австрійського парламенту зібралися впливові особи в індустрії фінансів і нерухомості, щоб відзначити надзвичайний успіх компанії, яка у Києві створила найбільший у Східній Європі торговий центр «Respublika Park».


Торгові, готельні та житлові комплекси у різних куточках світу отримують значні інвестиції від компанії Trafin, яка існує на ринку з 2013 року і входить до віденської групи компаній T&F. Нині Trafin – сильний гравець на ринку нерухомості Східної та Центральної Європи, проте продовжує позиціювати себе як австрійська компанія.

«Протягом останніх десяти років ми успішно реалізували безліч проєктів і з гордістю дивимось на досягнення, які здобули. Проте, наш розвиток не зупиняється, і вже в ближньому майбутньому ми готові розповісти про нові перспективні ініціативи», – зазначив керівний директор компанії Trafin Василь Толстунов під час урочистостей.

Інвестор столичного ТРЦ «Respublika Park» святкує 10-річний ювілей

ТРЦ «Respublika Park» відкрито у 2021 році і наразі це один з найвизначніших проєктів компанії Trafin. Кілька років тому, компанія зробила вибір на користь України як місця для інвестицій, задля зміцнення економічної співпраці між Заходом і Сходом.

«Десять років нашої активної роботи – це значне досягнення, що є свідченням нашої відданості та успіху в галузі нерухомості. Наша компанія продемонструвала високий рівень професіоналізму та ефективну стратегію, інвестуючи в український проєкт. Ми впевнені, що Trafin продовжить писати історію успіху, реалізовуючи безліч захопливих ідей», – прокоментувала Юлія Щаслива, генеральна директорка ТРЦ «Respublika Park».

Група T&F торік успішно придбала торговий комплекс Kitz Galleria, що розміщений в центральній частині відомого міста Кітцбюеля. Саме цей об’єкт став одним із найвизначніших досягнень минулого року. Група продовжує активно розширювати свій портфель комерційної нерухомості, що свідчить про насичену діяльність і постійне прагнення до розвитку. Саме це і визначає її головну стратегічну мету.

Інвестор столичного ТРЦ «Respublika Park» святкує 10-річний ювілей

Святкування Trafin перетворилося на незабутню художню подію, яка не лише об’єднала людей для спілкування та обміну досвідом, але й зробила цей момент дійсно неповторним. Під час заходу були представлені твори німецької художниці Петри фон Казінян, яка працює у Відні. Частина коштів від продажу її картин буде спрямована на благодійність в рамках ініціативи Austrian Aid Community (AAC). Благодійний фонд AAC був заснований у 2022 році родиною Толстунових і об’єднує підприємців та компанії з усієї Австрії, з метою збору коштів для фінансової та гуманітарної допомоги постраждалим від війни в Україні.

Додаткова інформація для довідки: Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH – це віденська компанія, яка заснована у 2013 році та спеціалізується на сфері нерухомості. Trafin є частиною T&F – родинного бізнесу Толстунових, які вже друге покоління проживають і працюють в Австрії. Група T&F володіє активами в кількох країнах. Вона активно займається розробкою проєктів, торгівлею сировиною та сільськогосподарськими товарами, нерухомістю, ІТ та консалтингом. Група T&F є значним учасником інвестиційного сектору української економіки. Серед клієнтів групи є такі компанії як Centerra Gold, Kapsch TrafficCom, Samsung C&T, RWA Raiffeisen та інші.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x