Гуменюк пояснила, навіщо окупанти обстрілюють острів Зміїний

5 коментарів 42471 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Обстрілюючи острів Зміїний, росія намагається продемонструвати свою присутність в Чорному морі. Про це в ефірі Всеукраїнського телемарафону заявила пресофіцерка  Оперативного командування “Південь” Наталя Гуменюк.


Зі слів речниці, російська влада обстрілює Зміїний, щоб показати свій вплив в акваторії Чорного моря. Зокрема, поруч з островом проходять морські судна, які долучені до транспортування українського збіжжя. Удари нагадують про заяву влади рф, що будь-які кораблі, які йтимуть у бік українських портів, будуть вважатись воєнними цілями.

Саме біля Зміїного кораблі змінюють орієнтацію і починають рух у напрямку портів України. І тому для росіян важливо надіслати “меседжі” про свою силу:

“Бомбардування навколо острова якраз можуть бути спрямовані на демонстрацію власної присутності, сили і контролю ситуації”, — сказала Гуменюк.

Також керівниця об’єднаного прес-центру ОК “Південь” повідомила, що станом на ранок в Чорному морі немає ракетоносіїв, але вони є на пунктах базування. При цьому наголосила, що, враховуючи тривалу паузу відсутності ворожих ракетоносіїв у Чорному морі на чергуванні, вони в пунктах базування абсолютно готові до виходу в море.

За її словами, таке виведення може відбутися протягом однієї години – прибуття на пускові рубежі та здійснення атаки.

“Коли немає ракетоносіїв в Чорному морі на бойовому чергуванні, рівень небезпеки залишається високим, оскільки є практика, що окупанти б’ють просто з бухт, хоча це дуже небезпечно для самого ракетоносія і для тих кораблів, що перебувають поруч”, – зазначила Гуменюк.

 

guest

5 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Агафангел
Агафангел
9 месяцев назад

Как бешенные животные – “метят территорию” (хотя в данном случае – также и акваторию, но их прип%Zденным мозгам корням рогов все равно…).

??=?=??=?=??=?=??=?=??
??=?=??=?=??=?=??=?=??
9 месяцев назад
Ответить на  Агафангел

“Голдфингер”, не возбуждайся: просрали Китаю рюССкие Даманский – просрут и Таманский (полуостров напротив Керчи, издревле территория Киевской Руси) 😉 😀

Голдфингер
Голдфингер
9 месяцев назад

Рассказала бы лучше, эта паскуда,

КАК КРЫМ – ПРОСРАЛА!

падла рогоублюдочная!

Голдфингер
Голдфингер
9 месяцев назад

Если есть разрушение домов и гражданской инфраструктуры, значит там стоит пВО – прямо в городе!
Прямо-пропорциональная зависимость!
Проще говоря АКСИОМА!
Да, рогули?!!!

РОГОПИЛ
РОГОПИЛ
9 месяцев назад
Ответить на  Голдфингер

Прежде, чем тщетно пытаться оперировать различными терминами, Вам необходимо избавиться от своих цапьих рогов 😉 Сегодня и завтра скидка 🙂 Давайте, подставляйте кокошник – пилить будем аккуратно, но уверенно 😀 😀 😀

5
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x