За ціною звичайного будинку: в Кілії виставлено на аукціон недобудовану п’ятиповерхівку

0 коментарів 112455 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Управлінні Одеської обласної ради з майнових відносин виставило на продаж недобудовану п’ятиповерхівку в місті Кілія, яка десятки років знаходиться у занедбаному стані. Вартість, в яку оцінили будівлю, становить 1 760 000 гривень. Зауважимо, за ці гроші в місті можна придбати звичайний приватний одно – двоповерховий будинок з євроремонтом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Нагадаємо, недобудова є власністю Одеської районної ради. Разом з цим Кілійська міська рада неодноразово зверталася до власника з проханням щось зробити з цим об’єктом, адже він є аварійним та небезпечним. За роки пустування став притулком для безхатьків та наркоманів та одночасно – місцем розваг підлітків. Там неодноразово траплялися жахливі пригоди, навіть спроби самогубства.

Перше рішення щодо продажу будинку було прийнято на сесії Одеської обласної ради у вересні минулого року. Депутати проголосували про включення забудови до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад області, які підлягають приватизації, що дає право згодом виставити будівлю на аукціон для продажу.

Продати будівлю вирішено, як зазначається в документі, “з метою ефективного використання майна та забезпечення надходження коштів до обласного бюджету”.

Зазначалося, що стартова ціна об’єкта буде визначена аукціонною комісією на рівні балансової вартості об’єкта (у разі відсутності такої, це буде зроблено на підставі незалежної оцінки).

І от днями об’єкт з’явився на торгівельних майданчиках з посиланням на “Prozorro“. Багатоквартирний житловий будинок, 5161 кв. м, Б. Хмельницького, 14 продають за 1 760 000 грн.

В описі указані головні параметри, згідно з яких це об’єкт незавершеного будівництва – багатоквартирний житловий будинок з прибудованими нежитловими приміщеннями. Об’єкт являє собою 5-поверховий житловий будинок з прибудованими нежитловими приміщеннями загальною площею 5 160, 60 кв. м. Площа забудови – 1 423 кв. м. Ступінь готовності об’єкта – 55 %.

Аукціон відбудеться 3 квітня. Наразі до 2 квітня участь у купівлі може взяти будь хто. В разі відсутності бажаючих ціну може бути покроково знижено.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x