Ворожий поплічник з Одеси, який готував солдатів та спецпризначенців рф, заочно отримав 11 років тюрми

0 коментарів 20493 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Приморський районний суд міста Одеси визнав ще одного ворожого поплічника винним у пособництві державі-агресору. Колишній мешканець обласного центра, у 2019 році переїхав до рф. Маючі військову освіту, яку він отримав в Одеському інституті сухопутних військ, обійняв посаду керівника медичного направлення в найбільш крупному військовому центрі підготовки спецпідрозділів рф – російському університеті спецназу «рус». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на Управління СБ України в Одеській області.


Заклад, у якому наразі працює зрадник, є першим та єдиним приватним учбовим центром у системі безпеки рф, який під патронатом голови чеченської республіки запроваджує передові знання та методики спецназу. Там наш співвітчизник, зокрема, бере участь у спецпідготовки військовослужбовців ворожих військ, які беруть участь у бойових діях в Україні.

“Крім того, з початку повномасштабної агресії рф, чоловік створив власний контент у мережі Інтернет, де розміщує публікації на тему тактичної медичної підготовки. Також він оприлюднює дописи із закликами до збору коштів для навчання та спорядження окупантів, що задіяні у бойових діях на території України”, – йдеться у повідомленні відомства.

Суд визнав ворожого поплічника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111-2 Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x