Від штрафу до п’яти років тюрми: таке покарання можуть отримати двоє жителів Ізмаїлу за незаконні дії з наркотичними й психотропними речовинами

0 коментарів 21708 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На лаву підсудних відправили двох ізмаїльців за незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних і психотропних речовин. У 32-річного чоловіка правоохоронці вилучили канабіс, а у 31-річної жінки – PVP. Їх нарковміст підтвердили експертними висновками. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на ГУНП в Одеській області.


У чоловіка за місцем його мешкання поліцейські знайшли висушене й подрібнене наркотичне зілля під час обшуку, який провели, відпрацьовуючи оперативну інформацію. Правопорушник не заперечував та зізнався, що вирощував на своєму городі коноплі й виготовляв із них канабіс для власного вживання.

У жінки під час коменданської години вилучили порошкоподібний психотроп. За порушення обмеження пересування вулицями після 00:00 години, жінку зупинили для перевірки її особи та знайшли заборонені речовини у ході поверхневого огляду. Вона також зізналася, що придбала заборонений товар для власного споживання.

«Дізнавачі провели досудове розслідування в рамках проваджень, розпочатих за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, і на підставі достатньої кількості зібраних доказів висунули обом фігурантам обвинувачення. Чоловіку – у незаконному виготовленні, придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту. А жінці – у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту. Обвинувальні акти правоохоронці скерували до суду. Правопорушникам загрожує покарання штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до  51000 гривень, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років», – розповіла начальник сектору дізнання Ізмаїльського районного відділу поліції Наталія Мариморович.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x