В Рені місцевому підприємцю спалили автомобіль вартістю майже в 100 тисяч доларів

0 коментарів 229797 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Повідомлення про палаюче авто в Рені надійшло на пульт повідомлень вчора, 3 червня, пізно увечері. На місце події одразу виїхали рятувальники. Про це повідомляє Бессарабія INFORM з посиланням на власні джерела.


Як стало відомо, постраждалий автомобіль марки «BMW Х6» білого кольору знаходився у дворі одного з місцевих СТО, коли раптово в ньому сталось займання. Вогонь помітив випадковий свідок, який проїжджав повз двір станції. Він же і викликав рятувальників.

Через двадцять хвилин після дзвінка пожежу було ліквідовано, люди не постраждали. В результаті вогонь пошкодив передню частину автомобіля та салон. Причина пожежі наразі встановлюється. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

Нагадаємо, що це вже не перший випадок раптових займань автівок та навіть будинків місцевих підприємців у прикордонному місті. Наприклад, на початку травня вночі в будинок 56-річного засновника та бенефіціара підприємств, які працюють на території міста Рені, (зокрема ТОВ «СК АКОРД», ТОВ «ББН УКРАЇНА», ТОВ «АКОРД», ТОВ «ТЕРМІНАЛ ДУНАЙ», ТОВ «СК АКОРД-ТРАНС»), влетів «коктейль Молотова». Подібні інциденти, в яких використовувались навіть гранати, також траплялись і в минулих роках.

В Рені місцевому підприємцю спалили автомобіль вартістю майже в 100 тисяч доларів

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x