В Ізмаїлі на робочому місці раптово помер капітан теплоходу

0 коментарів 272511 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Повідомлення про смерть капітана теплоходу “Рапід” 1956 року народження було отримане правоохоронцями міста Ізмаїл о другій половині дня вчора, 6 червня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


На місце виклику одразу виїхали чергові правоохоронці. Вже на місці події вони встановили, що покійника знайшов у його власній каюті один із робітників персоналу теплоходу. Він одразу повідомив про страшну знахідку інших колег, а судовий агент зателефонував до поліції.

Під час попереднього огляду тіла померлого судово-медичним експертом ознак насильницької смерті виявлено не було. Що стало причиною смерті капітана, поки що невідомо. Тому труп був направлений до установи судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. А правоохоронцями вже відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ.

Наостанок зауважимо, що капітан теплохода “Рапід”, який наразі знаходиться в пришвартованому стані у порті Ізмаїла, був мешканцем Одеси. Як повідомили його колеги, на стан здоров’я померлий не скаржився, на обліку в лікарів не перебував.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x