В Ізмаїлі 34-річний збоченець примушував незнайому семирічну дівчину торкатися своїх геніталій

0 коментарів 108918 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жахливий випадок мав місце минулого тижня в Ізмаїлі. Незнайомий чоловік втерся в довіру до семирічної дівчинки, яка гралася на подвір’ї, та повів її за собою у безлюдне місце. Там, погрожуючи фізичною розправою, мерзотник примусив торкатися своїх статевих органів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Наразі збоченця затримано.

Як вдалося з’ясувати, подія сталася по вулиці Івана Франка близько опівдні. До дівчинки, яка гралася на подвір’ї багатоквартирного будинку, підійшов чоловік та почав з нею бавитися, аби втертися у довіру. Пізніше він попросив дитину йому допомогти та повів за собою. Переконавшися, що їх ніхто не бачить, негідник змусив дівчинку торкатися свого полового органу. При цьому погрожував фізичною розправою, якщо вона відмовиться або буде голосити. Далі покидьок заліз в трусики до дитини та торкався її там. Розбещення тривало аж допоки не сталося сім’явипорскування. Після цього збоченець відпустив свою жертву.

На щастя, поліцейським вдалося встановити особу кривдника. Ним виявився 34-річний мешканець Ізмаїлу. Йому повідомлено про підозру у скоєнні розбещення малолітньої. Триває слідство. Педофілу загрожує тюрма строком від п’яти до восьми років.

Беручи до уваги цей та безліч схожих випадків, які регулярно трапляються по всьому світі, необхідно провести бесіди зі своїми дітьми, аби вони ні при яких обставинах нікуди не уходили з незнайомими людьми без дозволу батьків.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x