У Білгороді-Дністровському передали планшети для саперних груп

1 коментар 19899 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Один з інженерних підрозділів окремого полку підтримки ЗСУ отримав планшети для забезпечення дій саперних груп. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», з посиланням на військову частину А 3955.


Така необхідна допомога була передана підрозділу громадською організацією «Рибацький край», а кошти збирали у Білгороді-Дністровському на одному з благодійних заходів.

«Ці пристрої мають характеристики, що дозволяють встановити та ефективно працювати зі спеціальними додатками для військових. На гаджети наші зв’язківці встановили програмне забезпечення. Вони вже у підрозділі, що виконує бойові завдання в одній із багатьох гарячих точок нашої держави», ─ повідомили на своїй сторінці у в/ч А 3955.

Зазначена громадська спільнота з перших днів повномасштабного вторгнення всіляко підтримує військові частини, організовуючи благодійні концерти для збору коштів на потреби Збройних Сил України.

На останньому з таких заходів, що відбувся 20 травня, вдалося зібрати 9300 гривень «у копилку» для придбання планшетів, про що ми розповідали раніше.

«На минулому заході нам вдалось зібрати трішки коштів на підтримку ЗСУ, на які було придбано планшети Samsung під систему “кропива”, на днях відвідав полігон саперів, де хлопці проходять навчання і передав їх за призначенням, велике дякую всім, хто долучився!!!! Слава ЗСУ», ─ прокоментував у своєму дописі керівник ГО  Володимир Кальніченко.

У Білгороді-Дністровському передали планшети для саперних груп

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Sergey
Sergey
13 дней назад

Для якісною роботи самих планшетів, потрібно щоб було встановлено лише ліцензійне ПЗ, аби працювати з пристроєм на повну потужність. До речі, я вам можу порекомендувати чудовий магазин, де ви можете купити саме такі програми по дуже вигідним цінам – https://ficha.tech/

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x