Спроба № 4: Ізмаїльський винзавод вкотре виставили на продаж

0 коментарів 23031 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фонд державного майна, починаючи з березня цього року, вже четвертий раз виставляє на онлайн аукціон єдиний майновий комплекс підприємства “Ізмаїльського винзаводу”.  Стартова ціна цього разу сягає 35 739 831,17 грн, дата проведення самого аукціону назначена на 28 червня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на “Prozorro.Продажі”.


Нагадаємо, перший аукціон з продажу не відбувся через відсутність учасників. Тоді його пропонували придбати за 35,7 млн. Далі оголосили новий, де лот віддавали вже за половину вартості – 17,8 млн гривень. У результаті торгів фінальна ціна у 11 разів перевищила стартову, склавши 200 мільйонів.

Святкову подію – продаж Ізмаїльского винзаводу з третьої спроби – 19 квітня радісно прокоментували у Фонді держмайна: “Чекаємо на “Вино для святкування перемоги” від Ізмаїльського винзаводу!”. Однак, мабуть щось пішло не так, і вже менш ніж за місяць на сайті “Prozorro.Продажі” знову з’являється оголошення про продаж винзаводу.

Наголосимо, що до складу нерухомого майна об’єкта приватизації, яке розташоване за адресою Одеська область, м. Ізмаїл, вул. Гагаріна, 44, входять наступні об’єкти: Заглиблений цех, літ. A, Майстерня, літ. Б, Цех розливу, літ. В, Цех обробки пляшок, літ. В1, Виносховище літ. В2, Станція інженер. забезпечення, літ. В3, Підвал , Майстерня, літ. Г, Головний корпус, літ. Д, Склад готової продукції, літ. Е,е,е1,е2, Цех розливу, літ. Ж, Цех виготовлення шампанських вин, літ. З, Компресорна станція, літ. И,И1,и, Вбиральня, літ. К, Гаражі, літ. Є,Ю, Майстерня, літ. Л,Л1,л, Майстерня, літ. М, Майстерня, літ. Н, Склад, літ. О, Склад, літ. Р, Вбиральня, літ. Т, Сарай, літ. У, Сарай, літ. Х, Магазин, літ. Ф, Вбиральня, літ. Ш, Склад, літ. Щ, Навіс, літ. Й, Комора, літ. Ц, Навіс, літ. Ч, Огорожа, №1-9, Залізничне полотно, №10, Вимощення, І та об’єкти без державної реєстрації, а саме: під’їзна доріжка в цех; стрілочне переведення (розташовано за межами території); вимощення; криниця; виставковий комплекс; склопровідна мережа с/75-2025.

Зауважимо, що умовою продажу є погашення протягом 6 місяців боргів із заробітної плати та перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності на ЄМК.

Спроба № 4: Ізмаїльський винзавод вкотре виставили на продаж Спроба № 4: Ізмаїльський винзавод вкотре виставили на продаж Спроба № 4: Ізмаїльський винзавод вкотре виставили на продаж Спроба № 4: Ізмаїльський винзавод вкотре виставили на продаж

Спроба № 4: Ізмаїльський винзавод вкотре виставили на продаж

Спроба № 4: Ізмаїльський винзавод вкотре виставили на продаж

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x