Сертифікати на суму від одної до п’яти тисяч гривень: творчу молодь Арцизької громади відзначили грошовими преміями

0 коментарів 20547 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час звітного концерту Арцизької школи мистецтв міський голова Сергій Парпуланський вручив творчій молоді громади грошові сертифікати. Про це повідомили на офіційному сайті міськради, передає Бессарабія INFORM.


Так, у номінації «Творчий потенціал громади» за особисті творчі досягнення сертифікатом на 1000 грн нагороджено Анастасію Арабаджі. Одночасно Анастасія отримала сертифікат на 2000 грн за перемогу в номінації «Творчий Олімп громади».

У номінації «Творча гордість громади» за особисті творчі досягнення сертифікатом на 1500 грн нагороджено:

  • Каралі Артема Андрійовича;
  • Каралі Анастасію Андріївну;
  • Кузьменко Дар’ю Павлівну;
  • Гайдаєнко Мирославу Олександрівну. Також Мирослава отримала сертифікат на 2000 грн за перемогу в номінації «Творчий Олімп громади».

У номінації «Творчий Олімп громади» за особисті творчі досягнення сертифікатом на 2000 грн нагороджено:

  • Бондаренко Марію Євгенівну;
  • Леонову Анастасію Віталіївну.

За колективні творчі досягнення у номінації «Творчий потенціал громади» сертифікатом на 1800 грн та у номінації «Творча гордість громади» сертифікатом на 3000 грн нагороджено хореографічний колектив «Світанок» (6 учасників, керівник Волохіна Юлія Степанівна).

За колективні творчі досягнення у номінації «Творча гордість громади» сертифікатом на 1000 грн та у номінації «Творчий Олімп громади» сертифікатом на 2000 грн нагороджено вокальний ансамбль «Girls» (2 учасники, керівник Гулевська Юлія Валеріївна).

За колективні творчі досягнення у номінації «Творчий Олімп громади» сертифікатом на 5000 грн нагороджено ансамбль скрипалів (5 учнів, керівник Горобей Олена Степанівна).

Грамотою відділу культури та туризму Арцизької міської ради за високі особисті досягнення та активну участь у культурно-мистецькому житті Арцизької громади керівник відділу Дімова Світлана Петрівна нагородила Богданова Артема Максимовича.

Сертифікати на суму від одної до п'яти тисяч гривень: творчу молодь Арцизької громади відзначили грошовими преміями Сертифікати на суму від одної до п'яти тисяч гривень: творчу молодь Арцизької громади відзначили грошовими преміями Сертифікати на суму від одної до п'яти тисяч гривень: творчу молодь Арцизької громади відзначили грошовими преміями Сертифікати на суму від одної до п'яти тисяч гривень: творчу молодь Арцизької громади відзначили грошовими преміями Сертифікати на суму від одної до п'яти тисяч гривень: творчу молодь Арцизької громади відзначили грошовими преміями Сертифікати на суму від одної до п'яти тисяч гривень: творчу молодь Арцизької громади відзначили грошовими преміями

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x