Раптово пішов з життя медичний директор Ізмаїльської міської лікарні Ігор Скічко

0 коментарів 167535 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Раптово пішов із життя медичний директор КНП Ізмаїльської міської ради «Ізмаїльська міська центральна лікарня» лікар вищої категорії Ігор Володимирович Скічко. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM” з посиланням на мера міста Андрія Абрамченко.


«…Випускник Одеського медінституту, він у 1992 році інтерном прийшов до Ізмаїльської міської лікарні і з того часу віддано працював, рятуючи здоров’я та життя пацієнтів.

З 1992 року працював ургентним лікарем-хірургом відділення екстреної допомоги, з 2011 року працював завідувачем хірургічного відділення поліклініки, лікарем-хірургом Ізмаїльської міської лікарні №1. В 2012 році став заступником головного лікаря з медичної частини Комунальної установи «Ізмаїльська міська лікарня», а з серпня 2020 року – медичним директором КНП ІМР ІРОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня».

Про професіоналізм хірурга Скічко говорить той факт, що він був у бригаді лікарів, які провели в Ізмаїлі шунтування головного мозку.

Мав вищу кваліфікаційну категорію за фахом: «Лікар хірург» та вищу кваліфікаційну категорію за фахом «Лікар з організації і управління охороною здоров’я».

За сумлінну працю неодноразового отримував подяки від керівництва міста та регіону.

Ігор Володимирович був відданий професії і рідній Ізмаїльській міській центральній лікарні, радів змінам на краще, які в ній відбувалися, з нетерпінням очікував чергові надходження нового обладнання, і пишався тим, що охорона здоров’я міста стає кращою.

Він не вмів брехати і ніколи не приховував свого ставлення до всього, що оточувало його.

Любив Україну, любив Ізмаїл, любив життя, планував майбутнє як у професійній, так і в особистій сфері…

Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет глибоко сумують у зв’язку зі смертю Ігоря Володимировича Скічка та висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.

Світла пам’ять про Ігоря Володимировича Скічка житиме в наших серцях», – написав Андрій Абоамченко на своїй сторінці у Facebook.

«Бессарабія INFORM» долучається до слів співчуття та сумує разом з близькими Ігора Володимировича. Дякуємо Вам, Лікарю, за врятовані життя та професійність! На жаль, ми так і не встигли знов зустрітися, аби, як планували, написати про результати Ваших трудів з розвитку лікарні. Вічна памʼять.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x