Порушив ПДД та кидався у бійку з правоохоронцями: 39-річного мешканця Лиманської громади затримали у стані сп’яніння

0 коментарів 22518 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Лиманської громади сів за кермо у стані сп’яніння, проїхав на червоний сигнал світлофора, а на вимогу патрульної поліції зупинитися ─ просто не реагував. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на обласне управління поліції.


 Подія сталася вчора, 4 червня,  близько десятої години вечора у Пересипському районі Одеси. Правоохоронці помітили автомобіль «Renault Espace» на вулиці Чорноморського Козацтва після того, як водій не зупинився на червоний сигнал світлофора.

На вимогу про зупинку транспортного засобу кермувальник ніяк не відреагував, а продовжував рух. Зупинити автомобіль порушника поліцейським вдалося на проспекті Добровольського.

Водій автівки мав зовнішні ознаки сп’яніння, однак від медичного огляду відмовився. Агресивно налаштований, чоловік кидався у бійку з правоохоронцями. Як з’ясувалося, це вже не вперше, коли чоловік сідає за кермо у стані сп’яніння, а раніше він був позбавлений права керування.

«За порушення правил дорожнього руху відносно чоловіка склали чотири адміністративні матеріали: за керування транспортними засобами особами в стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року (ч.2 ст.130 КУпАП), невиконання водіями вимог про зупинку (ч.1 ст.122-2 КУпАП), керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами (ч.4 ст.126 КУпАП) та проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху (ч.1 ст.122 КУпАП). Всі ці статті передбачають штрафи або адміністративний арешт з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Крім того, дії правопорушника кваліфікували за ч. 2 ст. 342  Кримінального кодексу України, як опір працівникам правоохоронних органів при виконанні ними службових обов’язків.

Наразі проводиться досудове розслідування, а максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті, ─ позбавлення волі на строк до двох років. Сам порушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, де очікує на обрання запобіжного заходу.

Відео із затриманням правопорушника  можна переглянути на сторінці патрульної поліції Одещини.

Порушив ПДД та кидався у бійку з правоохоронцями: 39-річного мешканця Лиманської громади затримали у стані сп’яніння

Порушив ПДД та кидався у бійку з правоохоронцями: 39-річного мешканця Лиманської громади затримали у стані сп’яніння

 

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x