Підполковника поліції з Одещини, який намагався позбавитися хабара, викидаючи долари з авто, звільнили з правоохоронних органів

0 коментарів 56430 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завершено досудове розслідування стосовно заступника начальника відділу поліції з превентивної діяльності одного з райвідділів поліції Одещини, якого затримали у квітні після отримання хабара. Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі, передає Бессарабія INFORM.


Нагадаємо, 12 квітня ДБР, СБУ та Департамент внутрішньої безпеки поліції провели операцію по затриманню підполковника поліції, який налагодив схему заробітку на фігурантах кримінальних проваджень, пов’язаних з наркотиками. Він вимагав у підозрюваних гроші, щоб замість кримінального провадження їм виписали штраф. Частину грошей віддавав слідчим. Під час затримання поліцейський намагався втекти на власному авто і викинув у вікно хабар у розмірі 2 тисяч доларів США.

Обвинувальний акт за фактом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України) скеровано до суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 8 років позбавлення волі.

Наразі поліцейський звільнений з правоохоронних органів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x