У жахливій аварії на трасі Одеса-Рені загинув керівник унікального підприємства Ізмаїльщини “Дунайський аграрій” Роман Дяжук

0 коментарів 287172 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ввечері 25 червня у Білгород-Дністровському районі на 137-му кілометрі автодороги М-15 “Одеса – Рені”  сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового та вантажного автомобілів. В результаті загинув керівник унікального органічного фермерського підприємства Ізмаїльщини “Дунайський аграрій” Роман Дяжук. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За інформацією рятувальників, внаслідок зіткнення загинув водій 1974 року народження та постраждали три особи: чоловік 1967 року народження, жінка 1978 року народження та дівчина 2004 року народження.

Співробітники ДСНС за допомогою шанцевого інструменту вилучили загиблого водія з легковика.

ОНОВЛЕНО.

Як повідомили на офіційній сторінці Саф’янівської громади, у жахливій ДТП загинув депутат сільської ради, фермер, керівник ТОВ «Дунайський аграрій» Роман Дяжук.

“Роман Улянович був доброю та світлою людиною, неймовірно любив справу всього свого життя – фермерство, мав багато креативних ідей та цікавих планів на майбутнє. Сафʼянівська сільська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним. Важко знайти слова підтримки, коли зупиняється серце близької людини. Нехай Господь пошле вам сили пережити цю непоправну втрату”, – йдеться у повідомленні.

Вічна і світла пам’ять Роману Уляновичу!

Про дату та час поховання буде відомо пізніше.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x