Мужньо захищають Україну, ризикуючи власним життям: чотирьом кілійцям присвоєні нагороди Президента України

1 коментар 120069 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чотири уродженця Кілії – солдат Ілля Марулін, солдат Максим Погореленко, солдат Дмитро Іванов та старший лейтенант Олександр Кудлюк відзначені високими нагородами Президента України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Указ голови держави №302/2023.


Усі четверо отримали орден “За мужність” III ступеня. Ця нагорода відзначає тих воїнів, які проявили героїзм під час виконання бойового завдання, порятунку життів, що пов’язано з ризиком для власного життя.

Як повідомила “БІ” сестра Іллі Ольга, разом з Дмитром та Максимом він майже з перших днів став на захист України, після чого хлопці визволяли найважчі напрямки, зокрема Миколаївський, Авдіївський та Бахмутський. Максим та Дмитро отримали поранення під час виконання бойового завдання під Авдіївкою, а Ілля був важко поранений під Бахмутом під час евакуації побратимів з поля бою. Наразі Захисник проходить реабілітацію після важких операцій.

З приводу Олександра відомо небагато, адже останні роки він не мешкає в місті Кілія. Проте присвоєна нагорода свідчить про вагомий вклад Захисника у майбутню Перемогу.

Щиро вітаємо наших воїнів та дякуємо за мужній захист України! Слава Героям!

На фото: перший зліва – Максим Погореленко, поруч – Дмитро Іванов, крайній праворуч – Ілля Марулін. З ними їхній побратим, який з перших днів також захищає Україну, кілієць Віктор Данчук.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ірина
Ірина
10 месяцев назад

Дякую вам, хлопці!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x