Мешканці Арциза заборгували “Водоканалу” близько 800 тисяч гривень: чим це загрожує підприємству та городянам

0 коментарів 18549 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Абоненти арцизького КП «Водоканал» заборгували за послуги водопостачання та водовідведення близько 800 тисяч гривень. Є абоненти, які винні вже 7-12 тисяч гривень і сума заборгованості лише зростає. Про це, із посиланням на офіційну сторінку громади, передає “Бессарабія INFORM”.


Наслідки заборгованості відчують всі мешканці Арцизу.

“Наразі КП «Водоканал» через заборгованість немає змоги оплатити послуги електропостачання, через що може бути розірваний договір між ДТЕК та «Водоканалом». Такі дії автоматично перенесуть нас в «Останню надію», що збільшить для нас тариф на електроенергію. Це змусить нас переглянути тарифи на воду”, – йдеться у дописі.

Крім того, комунальники підкреслюють, що незважаючи на здорожчання електроенергії, пального, та матеріалів для ремонтних робіт, тариф залишився на довоєнному рівні.

“Єдине, що нам потрібно для кращої роботи та утримування тарифів на сьогоднішньому рівні – це своєчасне сплачування рахунків за водопостачання. Тому КП «Водоканал» наполегливо просить всіх боржників сплатити свої рахунки”, – підкреслили на підприємстві та подякували всім, хто вчасно платить за воду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x