Колаборанту з Одеси за підтримку дій окупантів та московитів повідомили про підозру ─ подробиці

0 коментарів 17658 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Представники поліції спільно з СБУ викрили 55-річного одесита, який активно поширював антиукраїнський контент та захоплювався діями російських військових. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на обласне управління поліції.


Зловмисник на своїй сторінці в соціальній мережі “Одноклассники”, яка уже майже десять років заборонена в Україні, поширював публікації із закликами до підтримки рішень та дій президента російської федерації.  Шанувальник «руського міра» також оправдовував дії окупантів та закликав до територіальних змін нашої країни.

“Поліцейські вилучили в правопорушника мобільний телефон та комп’ютерне обладнання з доказами протиправної діяльності та, за наявності достатньої кількості зібраних  доказів, під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 111-1 Кримінального кодексу України, – розповів старший дізнавач сектору дізнання територіального підрозділу поліції Костянтин Прохоров. – Йдеться про колабораційну діяльність, тобто публічне заперечення громадянином України здійснення збройної агресії проти України та публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора”.

Наразі, слідство триває.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x