Кілійський волонтерський центр отримав майже 700 продуктових наборів для ВПО від “Фонду Добра та Любові”

0 коментарів 54648 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 2 червня, в Кілії почалася роздача продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб, які волонтерський центр міської ради отримав від благодійного “Фонда Добра та Любові” Олександра Дубового. Загалом меценат передав 668 великих продовольчих наборів, які складаються з продуктів першої необхідності та тривалого зберігання, зокрема – муки, олії, консерв, круп, солодощів, цукру тощо. 


Передав допомогу голові волонтерського центру Тетяні Гавриленко представник Фонду, син Олександра Дубового Федір, який напередодні взяв участь в культурних подіях до Дня захисту дітей та роздав маленьким мешканцям Кілії понад три тисячі морозив від Фонду з побажаннями гарного літа.

Продуктовий набір, вага якого становить більше 15 кілограмів, закриває потребу сім’ї у базових продуктах на кілька тижнів. Його зможуть отримати переселенці згідно з графіком.

Зазначимо, Фонд співпрацює з Кілійським волонтерським центром на постійній основі. Окрім продуктових наборів, взимку він допомагав одягом та взуттям для дітей. Разом з цим діти Бессарабії отримали улюблені коробки-сюрпризи до Нового року. Проте турбота про малу батьківщину Олександра Дубового відбувається паралельно з постійною допомогою людям та військовим у найгарячіших точках фронту, а також на постраждалих від війни та деокупованих територіях.

Кілійський волонтерський центр отримав майже 700 продуктових наборів для ВПО від "Фонду Добра та Любові"

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x