Кілійська громада проститься зі ще одним Захисником України – помер командир зенітного взводу Олег Бондаренко

0 коментарів 83295 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На території однієї з військових частин помер 47-річний мешканець села Шевченкове Кілійської громади, командир зенітного артилерійського взводу, старший лейтенант Олег Вікторович Бондаренко. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Співчуття з приводу смерті земляка виразив голова ТГ Вячеслав Чернявський.

“Знову скорботна новина страшна, жахлива та несправедлива. Перестало битися серце нашого земляка, мешканця с. Шевченкове військовослужбовця, командира зенітного артелерійського взводу, старшого лейтинанта Бондаренка Олега Вікторовича, 1974 року народження. Передчасна смерть – це невиправна втрата для рідних і близьких, для колег і побратимів. Нехай добрий, світлий спомин про нашого захисника назавжди залишиться у серцях усіх, хто знав його, любив та шанував. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати, висловлюємо щирі співчуття родині померлого, поділяємо біль та горе, схиляємо голови в скорботі.
Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його душу в Царство Небесне”, – написав мер на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначають військові, смерть Захисника не пов’язана з захистом Батьківщини.

Сьогодні тіло захисника прибуде в Кілійський морг близько 14.30. У цей час на вʼїзді у Шевченковому та в Кілії збираються місцеві мешканці, аби віддати шану визволителю України. Поховають військового орієнтовно завтра, 15 червня, в рідному селі.

Вічна пам’ять тим, хто став на захист України! 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x