Губернатор Одещини вперше відвідав Ізмаїльський район – мета візиту

0 коментарів 36801 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У середу, 21 червня, Ізмаїльський район відвідав голова Одеської ОВА Олег Кіпер. Про мету візиту і про те, на яких стратегічно важливих об’єктах Ізмаїльщини побував губернатор, розкаже “Бессарабія INFORM”.


Як повідомили в пресслужбі Ізмаїльської РДА, у рамках робочої поїздки Олег Кіпер зустрівся на Пункті пропуску Орлівка з головою (начальником) Ізмаїльської райдержадміністрації Родіоном Абашевим, генеральним директором ТОВ «Поромний комплекс Орлівка» Віктором Готка, директором ТОВ «Річковий порт Орлівка» Віталієм Нікула, засновником ТОВ «Поромний комплекс Орлівка» Юрієм Дімчогло з метою ознайомлення з роботою поромної переправи та річкового порту.

Під час відвідування Державного підприємства «Ренійський морський торговельний порт», Державного підприємства «Ізмаїльський морський торговельний порт» та філії «Бессарабська» ТОВ «Сільськогосподарське підприємство «Нібулон» керівник області ознайомився зі станом діяльності та перспективами подальшого розвитку портів та ТОВ з керівниками підприємств та Ренійської філії ДП «Адміністрація морських портів України».

В ході наради з головами територіальних громад, головою Ізмаїльської районної ради та представниками силових структур, яка відбулася в Ізмаїльській РДА, головою Одеської ОДА піднімався ряд питань:

  • Стан доріг міжнародного значення та проблемні питання дорожньої інфраструктури в Ізмаїльському районі.
  • Стан організації спроможної мережі медичних закладів в Ізмаїльському районі.
  • Інформація про стан злочинності в Ізмаїльському районі.
  • Організація та здійснення оборонної роботи та проведення мобілізації в Ізмаїльському районі.

По завершенню наради Олег Кіпер відвідав КНП «Дунайська обласна лікарня», де зустрівся з медперсоналом та обговорив з керівництвом стан роботи та подальший розвиток медичного закладу в ході медичної реформи. Перевірили разом з фахівцями обласного Департаменту охорони здоровʼя роботу відділення інтервеційної серцево-судинної радіології (кардіохірургії), кабінету комп’ютерної томографії, кисневої станції, свердловини, а також стан ремонтних робіт у приміщенні під ангіограф. Окрім всього, відвідали відділення під реабілітацію та бомбосховище. Під час зустрічі обговорили можливості розвитку лікарні як філії надкластерного закладу в межах Одеського госпітального округу.

Наприкінці перебування в Ізмаїльському районі, керівник Одеської області виїхав до каналу «Громадський» поблизу села Стара Некрасівка щодо стану озер та розчистки каналів в Ізмаїльському районі.

Губернатор Одещини вперше відвідав Ізмаїльський район - мета візиту

Губернатор Одещини вперше відвідав Ізмаїльський район - мета візиту

Губернатор Одещини вперше відвідав Ізмаїльський район - мета візиту

Губернатор Одещини вперше відвідав Ізмаїльський район - мета візиту

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x