Для мешканців Арцизької громади створили «Мобільний ЦНАП»

0 коментарів 23598 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відтепер жителі сіл, особи з інвалідністю, люди похилого віку та громадяни, які не мають можливості дістатися до відділу ЦНАП міста, отримали можливість скористатися необхідними адмінпослугами на місцях. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на Сергія Парпуланського.


«Для громади найважливіше, щоб отримувачі адміністративних послуг були задоволені, ЦНАП став територіально доступним, а «Мобільний офіс» скорочує відстань і економить час людей, яким проблематично залишати свої домівки та населені пункти», ─ йдеться у повідомленні.

Для отримання адміністративної послуги з виїздом до місця перебування або проживання заявника необхідно звернутися або в телефонному режимі за номером (04845) 3-11-75, або через особу-заявника, що представляє інтереси суб’єкта звернення (родич, соціальний робітник, сусід, тощо).

Крім того, послугу “Мобільна валіза” можна замовити на сайті ЦНАПу в розділі «Замовити послугу додому».

«Дякуємо за підтримку нашої громади та надану допомогу проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони — Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного розвитку Німеччини (ВМZ) та реалізується GIZ Ukraine»,─ зазначив міський голова Сергій Парпуланський.

Для мешканців Арцизької громади створили «Мобільний ЦНАП»

Для мешканців Арцизької громади створили «Мобільний ЦНАП»

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x